PORTÉKÁIM

Az alábbi termékek megvásárolhatóak!

Antik, 1911-es képkeretből készült tükör, mely a HH krétafesték Toszkán oliva színét kapta. A minták cseresznye, sütőtök és arany színekkel lettek kiemelve. Selyemfényű parketra lakkal zárva.
3 fiókos, hasas komód alakult át, és kapott új köntöst. A teteje képtranszfer és pittorico technikával készült. A fiókok különböző stencil mintát kaptak. Az élek finomat arany pasztával ki lettek emelve. Selyemfényű lakkal zárva.
Madame de Pompadour chippendale, barokk, rokokó stílúsu hasas komód. A HH krétafesték, moha és pisztácia szineti használtam alapul, illetve a kék mindenféle árnyalatával pittoricoztam. A kép képtranszfer technikával került a tetejére. A minták stencilekkel. A felső része lehajtható, az alsó fiókos. Az éleket arannyal kiemeltem. Selyemfényű parketta lakkal zárva.
Régi körasztalból és 2 székből készült ez a vintage szett. Az asztal csipkeszerű stencil mintát kapott a szék kárpitjának megfelelő színekkel. A kárpitozás előtt a székek is ennek megfelelően lettek festve. A színt kevertem, többféle kékből. Selyemfényű parkettalakkal zártam.
Kis szekrények kaptak új köntöst. Futóvirág minta került rá képtranszfer technikával, majd pittorio technikával mostam össze a HH krétafesték laguna, petrol, jégzöld, Toszkán oliva, sütőtök, okker, stb. színeit. A szekrények belül is festve vannak. Selyemfényű parketta lakkal zártam.
Pici 3 fiókos kis szekrényke kapott rózsás vintage designt.
Régi 3 fiókos, 2 ajtós, polos komód kapott új életet. Csiszolás, szerelés, zárózás, tapadózás után a HH krétafesték szürke szineit használtam alapul, majd virágos, leveles stencillel készítettem rá a mintákat, különböző szürkékkel, fehérrel ill. a virágra rózsaszín és cseresznye árnyalatokal. Selyemfényű parketta lakkal zártam.
Régi, színes Házi áldás keretét festettem pisztácia színre, majd arannyal emeltem ki a díszítéseket. Így egy mai otthonba is beilleszthető.
Régi gobelin képek, egy hölgy és egy úr sziluettjével. A keretet feketére festettem, majd arannyal emeltem ki a díszítéseket. Akár mosdók jelölésére is egyedi megoldás lenne.
A HH krétafesték okker és moha szineivel, átmenetesen festett antik blondel képkeret, melyet cseresznye, sütőtök és arannyal antikoltam, majd lakkoztam. Tükör lett belőle.
Retro kis kézzel festett tájképek, szarvasokkal, őzikékkel. A keretek új köntöst kaptak.
Antik képkeretből készült csibehálós fényképtartó, mely éjkék színt kapott, majd a díszítések, pisztácia, banán és arany színekkel lettel kiemelve. Selyemfényű lakkal zárva.
Vékonyabb képkeretből készült tükör, mely a HH krétafesték Karib türkiz színét kapta, majd éjkékkel és itt-ott arannyal lettek a díszítések kiemelve. Selyemfényű parketta lakkal zárva.
Régi nagyon nagy méretű fa gereblye. Meghagyva eredeti formájában.
Régi fából készült színes hintaló, melyet meghagytunk eredeti állapotában. Hiszen pont attól szép, hogy elnagyoltan, egyszerűen lett anno lefestve. Itt-ott kopottas. Ettől még érdekesebb. Az ülő része régi zsákvászonból készült. Egyedi éke lehet akár egy loft, indusztriál otthonnak, vendégháznak is.
Antik blondel képkeret lett barnára festve, majd ekrű színnel kiemeltük a mintákat. Lakkal zárva.
Régi és még régebbi 🙂 gobelinek, különböző méretekben és mintákkal.
Nagyon szép, antik kis porcelán, rózsás lámpa, mely új lámpabúrát kapott.
Régi paradicsom passzírozóból készült hangulat lámpa, mely New York hangulatát idézi, a mintás rizspapírnak köszönhetően.
Régi polgári lakásban volt ez a 260 cm magas 3 kazettás ajtó. Az idő vas foga megoldotta, hogy patinás, kopottas hatású legyen. Remek dekoráció alap, akár sarokba téve polcnak vagy csak úgy…
Sok évtizedet talán, évszázadot is megélt már ez a régi kenderfésű, ami nagyon jó állaptban várja új gazdáját, akár kerti virágtartónak is remekül mutatna….
Annó seprű kötözésre használt pad, megcsiszolva, lakkozva. Igazán egyedi kiegészítője lehet egy modern előszobának, konyhának...