Tárolók, ládák

Mind a(z) 16 találat megjelenítve

Régi pince ajtóból, saroglyából készült előszoba fal, melyhez szintén régi szekrényből készítettünk egy ládát, ami padként is szolgál. Selyemfényű lakkal zárva.
Régi láda kapott új vintage stílust, Welcome Home felirattal. Dekorációnak vagy tárolónak is használható.
Régi ládából készült tároló, Jack Daniels felirattal és kötél fogantyúkkal. Lakkal zárva.
Antik rossz állapotban lévő barna komód került felújításra egy kedves vásárlóm kérésére.
Képtranszfer és pittorico technikával készült.
Régi kamraajtóból és saroglyából készült előszoba fal, melynek színhatását csiszolással értük el. Selyemfényű lakkal zárva.
100 éves pajtaajtóból és régi szekér hátsó oldalából készült ez a gyönyörű patinás előszobafal. Csiszolás, kártevőírtás, összeszerlés után selyemfényű lakkal zárva.
Régi fém mosdótál átesett némi alakításon. Megmarattuk rajta a festéket, majd drótkoronggal csiszoltuk le róla a laza rozsdát, a végén lakkoztuk. Remekül szolgálhat virágtartónak, vagy kinti kézmosónak egy lavorral.
Régi zöld patinás, ZJ-s monogrammos láda, mely alapos tisztítás után, záró réteget kapott. Meghagytuk eredeti állapotában, hiszen így is szép darab a maga kopottas kinézetével.
Régi faragott fából készült ez a gyönyörű előszoba fal, mely alapozás után HH krétafesték piszkos fehér és toszkán oliva színeit kapta, majd az eredeti barna színt itt-ott visszatér a kopottas hatás érdekében, amit visszacsiszolással értünk el. A végén matt bútorlakkal zárva.
Szép kovácsoltvas újság vagy gyújtós tartó. Meghagyva eredei formájában, hisz így is remekül mutat.
Régi láda, felirattal és zár szerkezettel. Natur formában meghagyva, tisztítva, lakkozva lett!
Régi GEV ládára kötél foganytyút tettünk, majd stencil feliratok kerültek rá. Matt bútorlakkal zárva.
Több méretű, színű fa ládák, melyek natúr hatását meghagytuk. Csiszolás után, matt és selyemfényő lakkal zárva.
A régi vasból készült állófogasról lemarattuk itt-ott a festéket, hogy elérjük az igazi kopottas loft, ipari design hatást. A végén alapos tisztítás után, lakk réteget kapott, így könnyebben tisztán tartható.
Zsíros bödönből készült vintage táróló, esernyő tartó. Képtranszferrel és stencilezéssel lett díszítve, szélek enyhe gyöngyházzal meghúzva, matt bútorlakkal zárva.
Ez a különleges, egyedi darab egy zalai kis falu egykori cipészmesterének a cégtáblájából, kaptafáiból és régi küszöbből lett megalkotva.