Dekorációk

Mind a(z) 28 találat megjelenítve

Welcome, Home feliratos fali dekor táblák.
Régi fa rekeszekből készült tálca vagy dekoráció, mely hajós design-t kapott. Selyemfényű lakkal zárva.
Kislábosból készült vintage dekoráció, tároló.
Zsíros bödön tetejéből készült vintage dekoráció, hangulat fény.
Kis cserép kiöntő edény kapott Párizsos vintage stílust. Virágtartónak, evőeszköztartónak, stb. is kivállóan alkalmas.
Régi képkeretből és régi kulcsokból készült kép dekoráció, melynek alapja dekupázs technika.
Antik szerkényajtó lett csiszolva, stencilezve, lakkozva, mely szép dekorációj lehet egy otthonnak. Akár falra szerelve ágyvégként is mutatós darab.
Régi képkeret és olló felhasználásával jött létre ez az igazi vintage kis remekmű. Dekupázs technika alkalmazásával.
Régi paradicsom passzírozóból készült hangulat lámpa, melyet türkiz árnyalatokkal, stencil mintával keltettünk életre. Nem csak dekorációként, hanem hangulat fényként is használható.
Zsíros bödön tetejéből készült vintage dekoráció, hangulat fény.
Zsíros bödön tetejéből készült vintage dekoráció, hangulat fény.
Faragott, összecsukható sarok polc, mely piszkos fehér színű krétafestékkel lett lefestve, majd visszacsiszolással antikolva plusz egy kis toszkán oliva színnel itt-ott meghúzva.
Régi teknő kapott új élelet. Türkíz színre festve majd visszacsiszolva, fehér Home felirat lett rátéve, pár mintával, csónaklakkal zárva.
Régi kis aluminium kiöntő kanna kelt új életre. Igazi vintage dekoráció lett belőle.
Régi zsíros bödönt díszítettünk dekupázs, 3D és pittorico technikákkal. Kis gyöngyházas csillogás lett felvive egy-két helyre. Lakkal zárva. Tárolásra kivállóan alkalmas.
A 3 db anno fényes tálca, tapadó réteget kapott, majd krétafestékkel lett festve, Párizsos stencilekkel dekorálva, lakkal zárva.
Régi kis sámlit kapott új életet, dekupázs, pittorico és visszacsziszolás technikákkal. Matt bútorlakkal zárva.
Régi vágódeszkákat dekupázsoltunk, festettünk, antikoltunk, lakkoztunk. Egyedi konyhai dekoráció.
2 db csodaszép antik (kb. 1930-évekből) réz falikar, eredeti búrákkal, tisztítva. Újra kell vezetékezni.
Régi allúminium kanna lett dekupázs és pittorico technikával dekorálva. Matt bútorlakkal zárva. Tárolónak, vázának is kivállóan alkalmas.
Régi polgári lakásban volt ez a 260 cm magas 3 kazettás ajtó. Az idő vas foga megoldotta, hogy patinás, kopottas hatású legyen. Remek dekoráció alap, akár sarokba téve polcnak vagy csak úgy…
Ki tudja mit is tárolhattak, ezekben a nagy méretű üvegekben, de az biztos, hogy remek, látványos kiegészítője lehet bármelyik otthonnak.
Sok évtizedet talán, évszázadot is megélt már ez a régi kenderfésű, ami nagyon jó állaptban várja új gazdáját, akár kerti virágtartónak is remekül mutatna….
Régi fa teknők,több méretben, melyeket letisztítottunk és meghagytuk natúr szépségében. Dekorációnak, virágtartónak, vagy akár mosdótálnak is ajánljuk egy alapos lakkozás után!
Régi rokkák, melyeket tisztítottunk és záró réteggel kezeltük, hogy eredeti formájában keressék új gazdájukat. Dekorációnak, akár selyemvirággal, egy kis csipkével, igazán antik hangulatot csempészhetünk otthonunkba.
Régi antik kis szánkó, melynek felületét záró réteggel kezeltük tisztítás után és natúron hagytuk, mivel igy az eredeti állapotát nyertük vissza, de akár ízlés szerint festhető is. Virágtartónak, dekorciónak ajánljuk!
Egy régi kalapdoboz kapott új életet, dekupázs, stencil technikák alkalmazásával. Kisebb tárgyak tárolására is alkalmas.
Régi allúminium fazék lett dekupázs és pittorico technikával dekorálva.