Natur és falusi bútorok

Mind a(z) 29 találat megjelenítve

Régi pince ajtóból, saroglyából készült előszoba fal, melyhez szintén régi szekrényből készítettünk egy ládát, ami padként is szolgál. Selyemfényű lakkal zárva.
Régi ládából készült tároló, Jack Daniels felirattal és kötél fogantyúkkal. Lakkal zárva.
Antik szerkényajtó lett csiszolva, stencilezve, lakkozva, mely szép dekorációj lehet egy otthonnak. Akár falra szerelve ágyvégként is mutatós darab.
Antik asztalt varázsoltunk újjá, csiszolás után meghagytuk eredeti natúr színét és a hibáit, mert pont ettől lett csodaszép. A külöleges fiókgomb megkoronázza ezt a régi kis csodát. Színtelen lazúrral zárva több rétegben.
Régi teknő kapott új élelet. Türkíz színre festve majd visszacsiszolva, fehér Home felirat lett rátéve, pár mintával, csónaklakkal zárva.
Régi kamraajtóból és saroglyából készült előszoba fal, melynek színhatását csiszolással értük el. Selyemfényű lakkal zárva.
100 éves pajtaajtóból és régi szekér hátsó oldalából készült ez a gyönyörű patinás előszobafal. Csiszolás, kártevőírtás, összeszerlés után selyemfényű lakkal zárva.
Falusi bútor (ágyvég) kapott új funkciót. Alapos csiszolás és tisztítás után, natúr színét meghagyva, lakkozva lett és most már tükörként keresi gazdáját!
Régi vágódeszkákat dekupázsoltunk, festettünk, antikoltunk, lakkoztunk. Egyedi konyhai dekoráció.
Régi 3 lábú, faragott tetejű 6 szögletű asztalka, melyet meghagytunk eredeti szépségében. Alapos tisztítás után egy záró réteget kapott.
Aranyos kis gyerek fa pad, fehérre feste. Ennek a padnak a nagy méretét már mindenki ismeri, de ez most gyerkőcöknek való!
Régi pallóból és varrógép lábból készült polc, asztalka, mely diópáccal lett színezve. Lakkal zárva.
Régi zöld patinás, ZJ-s monogrammos láda, mely alapos tisztítás után, záró réteget kapott. Meghagytuk eredeti állapotában, hiszen így is szép darab a maga kopottas kinézetével.
A régi fából készült répa-tök gyalu kapott új funkciót, hangulat fény, éjjeli lámpa lett. Csiszolás után türkíz árnyalatokkal stencilezve lett rá a minta, a fa részeket szárazecset tehcnika alkalmazásával festettük. A lámpa 2 db ceruza elemmel működik.
Antik ónémet faragott asztal, mely alapos tisztításon esett át. Meghagytuk ebben a patinás formában, mert így is csoda szép!
Ki tudja mit is tárolhattak, ezekben a nagy méretű üvegekben, de az biztos, hogy remek, látványos kiegészítője lehet bármelyik otthonnak.
Szép kovácsoltvas újság vagy gyújtós tartó. Meghagyva eredei formájában, hisz így is remekül mutat.
Jó pár évtizedet átélt kemény fából készült asztal, mely csiszoláson, nagy takarításon és lakkozáson esett túl. Így visszakapta méltó kinézetét!
Régi láda, felirattal és zár szerkezettel. Natur formában meghagyva, tisztítva, lakkozva lett!
Régi GEV ládára kötél foganytyút tettünk, majd stencil feliratok kerültek rá. Matt bútorlakkal zárva.
Sok évtizedet talán, évszázadot is megélt már ez a régi kenderfésű, ami nagyon jó állaptban várja új gazdáját, akár kerti virágtartónak is remekül mutatna….
Régi fa teknők,több méretben, melyeket letisztítottunk és meghagytuk natúr szépségében. Dekorációnak, virágtartónak, vagy akár mosdótálnak is ajánljuk egy alapos lakkozás után!
Régi rokkák, melyeket tisztítottunk és záró réteggel kezeltük, hogy eredeti formájában keressék új gazdájukat. Dekorációnak, akár selyemvirággal, egy kis csipkével, igazán antik hangulatot csempészhetünk otthonunkba.
Több méretű, színű fa ládák, melyek natúr hatását meghagytuk. Csiszolás után, matt és selyemfényő lakkal zárva.
Régi Dévényi varrógép lábából és bontoszék deszkáiból készült asztal, polc, ki, minek szeretné használni. A deszkák csiszoláson estek át, a natúron hagyott teteje lakkozva lett. A fém rész pedig festve és lakkozva lett.
Régi antik kis szánkó, melynek felületét záró réteggel kezeltük tisztítás után és natúron hagytuk, mivel igy az eredeti állapotát nyertük vissza, de akár ízlés szerint festhető is. Virágtartónak, dekorciónak ajánljuk!
Ez a különleges, egyedi darab egy zalai kis falu egykori cipészmesterének a cégtáblájából, kaptafáiból és régi küszöbből lett megalkotva.
Natúr színre lecsiszoltuk, kapott egy kis diópác stencil mintát és lakkoztuk ezt a szép régi faragott lábú étkező asztalt
Annó seprű kötözésre használt pad, megcsiszolva, lakkozva. Igazán egyedi kiegészítője lehet egy modern előszobának, konyhának...